Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremseklosser

Bremsebelegg er den delen av delen av bremsen som presser mot bremseskiven for å få firhjulingen til å stoppe.

Bremsebelegget slites ut med jevne mellomrom og må skiftes. Hvert merke og modell har en unikt designet bremsekloss som gir deg den beste bremseytelsen. Bremseklosser slites raskere hvis de utsettes for skitt og vann, noe som betyr at de slites litt oftere. Det er viktig å jevnlig sjekke at du har sliteflate igjen på bremseklossen.

 Når den slites ut vil den skade bremseskiven, og du må bytte denne også. Det er betydelig dyrere og tar tid å endre. Nyere maskiner har skivebremser. Eldre mennesker bruker trommelbremser. Vi har reservedeler til begge modellene. Når du har montert klossene er det greit å bremse dem. Kjør en stund og test så bremsen tar skikkelig.

Får du olje og skitt på bremseskiven kan du rense dem med Brake Clean og bremsen tar bedre.

Ulike typer bremseklosser

Det er hovedsakelig to forskjellige typer materialer som brukes i bremseklosser for quads og UTVer, ofte omtales de to forskjellige typene klosser som organiske eller sintrede klosser.

Du kan kjenne igjen de forskjellige typene på utseendet til sliteflaten:

Organiske bremseklosser har en svart/gråaktig overflate.

Sintrede bremseklosser har en kobberfarget overflate.< /p>


Organiske bremseklosser er laget av et litt mykere materiale, som gjør at de fungerer godt selv når de er kalde og er en god allround bremsekloss.

En sintret bremsekloss har bedre bremseeffekt, men må varmes opp for å fungere optimalt, sintrede klosser brukes ofte i racing eller på høyytelsesmodeller.

< p>Fordelen med organiske pads er at de er mer stillegående. De sintrede bremseklossene har en tendens til å skrike når de utsettes for fuktighet og smuss.

Organiske bremseklosser
+ Stillere
+ Fungerer bedre når det er kaldt
- Litt kortere levetid

Sintret
+ Beste bremseeffekt når det er varmt
+ Varer lenger
- Hviner lettere ved bremsing.

Filter (0)
Viser 121 produkter
Viser 48 av 121 produkter