Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lampeholder

Lampeholder, også kalt socket, for alle vanlige lamper som brukes på CAR, MC, ATV og UV-modeller.

Det finnes et mangfold av forskjellige lampesokler på kjøretøy og også forskjellige lampeholdere, i vårt brede utvalg av lampeholdere finnes det de fleste varianter slik at du kan reparere eller bytte ut en holder som har gått i stykker eller smeltet pga. for høy belastning.

Mange lampeholdere fungerer både som en base å koble lyspæren inn i, og også for å montere lyspæren i frontlykten eller lykten din. Flere pæreholdere kommer med utgående kabler som du kan bruke til å skjøte dine eksisterende kabler til, mens de mindre pæreholderne ofte skjøtes direkte inn i stikkontakten.

Trenger du en ny lampeholder til din H4-lampe til fjernlyset på kjøretøyet ditt, eller en holder til de litt spesielle BA15-pærene, finner du garantert en holder som passer dine behov.

p>