Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Girkassepakninger

Girkassepakninger for ATV og UTV. Pakninger til girkassen på modeller med ekstern girkasse fra hovedsakelig Can-Am og Polaris.

På mange firehjulinger er girkasse og motor en sammensatt enhet, girkassen er bygget inn i samme motorblokk som rommer krankseksjonen, stator og lignende. På noen modeller er girkassen i stedet en egen enhet som er koblet til motoren og inneholder kun girkassen og andre girkomponenter.

En girkasse består vanligvis av to blokkhalvdeler og mellom disse er det vanligvis en pakning, i girkassen er det også flere forskjellige tetninger og pakkbokser som tetter inngående og utgående aksler fra girkassen.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter