Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

A-Arm Foringskit

Lenkearmsbøssinger, eller A-armsbøssinger som de kalles på quads, sitter ved festepunktet mellom A-armen og rammen til ATV-en eller UTV-en. Hensikten med foringene er å la a-armene springe opp og ned med minimal friksjon slik at firehjulingens fjæring fungerer optimalt.

Hver a-arm har vanligvis to festepunkter til kjøretøyets ramme og ved disse festepunktene er a-armen festet med en bolt. Der bolten går gjennom a-armen er det vanligvis en plast- eller gummibøssing som gjør at a-armen kan bevege seg fritt. A-arms foringer er ofte sterkt utsatt for både smuss, gjørme og vann samt under stor belastning fra vekten av kjøretøyet når fjæringen skal fungere i terrengkjøring, dette fører til at foringene slites og kan forårsake spill i festene.

I tillegg til at en slurk i a-armsbøssingene kan gjøre kjøretøyet ukomfortabelt å kjøre, kan det på sikt føre til at selve a-armen eller festet i rammen rives. Mange quads har smørenipler på disse festepunktene som bør smøres regelmessig, inspiser også a-armene for lek fra tid til annen og bytt ut foringer om nødvendig.

Den enkleste måten å sjekke a-armer for lek er å løfte opp ett hjul om gangen slik at det henger fritt og deretter rykke hjulet opp og ned og kjenne og se etter glede i festene til rammen.

Filter
162 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 162 produkter
Viser 48 av 162 produkter