Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Eksospackning

Eksospakninger for ATV-er og UTV-er.

På firehjulinger er det vanligvis to forskjellige typer eksospakninger, siden eksosrøret ikke er veldig langt deles det ofte ikke mer enn i en par steder etter hvor den er koblet inn Sylinder- eller sylinderhodet trenger derfor ikke så mange forskjellige eksospakninger for å tette disse koblingene.

De vanligste typene eksospakninger er:

Eksospakning mellom topp/sylinder og manifold, også kalt manifoldpakning:

Der manifolden kobles til sylinderen på totaktsmotorer eller sylinderhodet på firetaktsmotorer er en pakning, ofte er dette en rund pakning som skyves inn i eksosen og klemmes sammen for å danne en tett forbindelse, bør disse pakningene ikke gjenbrukes ettersom de komprimeres under montering. Disse pakningene er ofte laget av en kombinasjon av kobber og grafitt for å gi en god tetning, men samtidig være myk nok til å bli komprimert og motstå motorvibrasjoner.

På noen modeller sitter en mer konvensjonell flatpakning i denne posisjonen.

Manifold/lyddemperpakning:

Ofte er eksosrør på quads delt på bare ett sted, mellom manifolden og lyddemperen. På to-sylindrede modeller kan det være et mellomrør som kobler manifoldene til de to sylindrene til lyddemperen. I denne skjøten er det ofte en sylindrisk eller konisk pakning som ofte er laget av et grafittmateriale.

For å holde koblingen tett er det ofte eksosfjærer som klemmer de ulike delene av eksosrøret sammen og pakningene tetter mellom rørene. Pakningene mellom manifold og lyddemper utsettes for mye vibrasjoner fra motoren og slites over tid, materialet i pakningene tetter veldig godt men forvitrer over tid og må da skiftes.

Hvis fjærene som presser rørene sammen har mistet sin elastisitet, kan slitasjen på disse pakningene øke, og derfor er det alltid lurt å bytte ut eksosfjærer i forbindelse med utskifting av eksospakninger.< /p>

Filter
67 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 67 produkter
Viser 48 av 67 produkter