Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

ATV Dekk

Dekk for ATV og UTV individuelt for deg som bare trenger å kjøpe et par nye for- eller bakdekk, eller kanskje har et flatt dekk. et dekk og trenger bare å kjøpe et nytt dekk.

For å skifte dekk på dine originale hjul på din quad eller side om side, er det lettest å henvende seg til ditt lokale dekkverksted, det er mulig å dekke ATV-dekk for hånd, men det er mye enklere hvis du har utstyr ;ng til en dekkslipemaskin. En vanlig, enkel dekktrykkmaskin som brukes til å skrive ut bilder fungerer også på; ATV-dekk.

Sjekk med ditt nærmeste dekkverksted om de kan hjelpe deg med dekkskifte, det tar ofte ikke mer enn 15 minutter å skifte fire ATV-dekk og de fleste dekkverksteder kan hjelpe deg med dette hvis du kommer inn med dekk og fugler først.

I vårt brede utvalg av ATV-dekk finner du mange forskjellige mønstre fra kjente produsenter som fungerer for alle bruksområder. Leter du etter et enkelt dekk å erstatte dine originale dekk tilpasset for enklere kjøring hjemme på; Hagen? Eller virkelig aggressive dekk for seriens gjørmekjøring? I vårt utvalg av ATV- og UTV-dekk finner du garantert dekk som passer din maskin og kjørestil!

Hvis du vil lære mer om ATV-er, kan du lese mer i vår omfattende ATV Dä ;ck-guide.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter