Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Spacere

Avstandsplater og avstandsbolter som flytter hjulene ut av quad-en din, noe som lar deg montere større dekk uten at de tar tak i fenderne eller for å hindre at snøkjettingene du installerer om vinteren tar tak i støtdemperne eller hjulhusene.

Avstandsbolter eller Avstandsplater?

Avstandsbolter er universelle, veldig enkle å montere, uavhengig av boltemønster og passform alle firehjulinger og er tilgjengelig i to varianter:

Tommers gjenger 3/8 UNF for Polaris ATV (unntatt 550XP og 850XP)

Millimetergjenger M10x1,25, som passer til alle japanske , kinesiske og taiwanske ATV-er samt Arctic Cat, Can-Am og Polaris 550XP og 850XP.

Avstandsbolter utvider seg 1,5 tommer, ca 38 mm, og fungerer utmerket på både arbeidsfirehjulinger og maskiner som brukes til fritidskjøring , kjører du utelukkende med svært tung last, kan avstandsplater være å foretrekke.

< p>Vi har solgt boltavstandsstykker i over ti år og har aldri hatt en klage på at en bolt er skadet eller ødelagt. på grunn av overbelastning.

Avstandsstykker avhenger av boltmønster, hvis du ikke er sikker på hvilket boltmønster du har, mål diagonalt over to hjulbolter på din ATV, bør du få en måling som er 110, 115, 145, 136 eller 156 mm.

Bultmønstre er spesifisert som følger:

Tex 4/110 (4 bolter i navet, 110 mm diagonalt over to av bolter)< /p>

Avstandsplatene er tilgjengelige i flere varianter, men de vanligste breddene er enten én, halvannen eller to tommer. Avstandsplater er det sterkeste alternativet og fungerer på ATV-er, UTV-er eller Quad-er som utsettes for ekstremt høye påkjenninger.

Bultmønsterliste ATV 

Nedenfor du finner de vanligste boltemønstrene på ATV-er og UTV-er: 

4/110 - De fleste japanske og kinesiske 4WD-ATV-er, f.eks. Suzuki, Honda, Yamaha, Goes, CF-Moto, SMC, Kymco, TGB etc. Også tilbake på noen Quad-maskiner, f.eks. Suzuki og Dinli 450
4/115 - De fleste Arctic Cat-modeller, også tilbake på noen Quad-maskiner, f.eks. Yamaha
4/137 (også kalt 4/136)  - De fleste Can-Am/Bombarider, også eldre Kawasaki-modeller
4/144 - Hovedsakelig foran på noen Quad-maskiner, Tex Suzuki, Honda, Dinli 450 osv.
4/156 - De fleste Polaris ATV-er, også foran på noen Quad-maskiner, Tex Yamaha og SMC 500

Bultdimensjon ATV/UTV

Nedenfor finner du de vanligste størrelsene på hjulbolter på ATV & UTV:

M10X1.25 – Standard på nesten alle japanske og kinesiske firhjulinger, også brukt på de fleste Can-Am & Arctic Cat ATV

3/8-24 (Tommeltråd) - Brukes på stort sett alle Polaris-modeller unntatt XP-modellene, som i stedet har en millimetergjenge (M10x1. 25).  ;

M12x1,25 / 1,5– Passer på noen større modeller av UTV, vanligvis tyngre maskiner.

Filter
27 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 27 produkter
Viser 27 av 27 produkter