Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Styrestag

Styrestag for ATV og UTV. Trekkstangen er den delen som forbinder styrestangen og hjulet og er den som overfører kraften fra hjulet når du dreier på hjulet. styret eller rattet på hjulene som får kjøretøyet til å endre retning. Styrestengene har kuleledd, såå kalt styreledd, montert i hver for å kunne følge vinkelen på hjulene og den enkelte opphengsveggen ved kjøring i ujevnt terreng.

Et styrestag selges vanligvis komplett med styreledd og montering; quadricycles selges vanligvis som sett med to; avstiver komplett med styreledd for skifte av par; begge sider på maskinen din. Styreleddene er generelt de samme på; høyre og venstre side, men føringsskjøtene kan variere mellom indre og ytre skjøt og ha ulik gjengerotasjon når de skrus på; styrestangen.

På UTV-er som vanligvis har et ratt koblet til et ratt for å styre styringen, styreleddene er vanligvis skrudd inn i rattet på innerkant og leddet med kuleledd i ytterkant, på UTV-er er ofte forskjellige på høyre og venstre side av trekkstangen fordi; rattet er vanligvis ikke montert sentralt i kjøretøyet.

Filter
83 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 83 produkter
Viser 48 av 83 produkter