Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lagersett Sluttgir

Bæresett for bakre sluttdrift på ATV og UTV. For å fordele kraften fra motoren ut til hjulene på din firehjuling, er det vinkelgir mellom hjulene der drivakslene går inn.

Den bakre delen av disse vinkelgirene kalles et sluttgir, men dette kalles også ofte en differensial selv om den ikke har funksjonene til en differensial, det bakre endegiret skiller seg fra den fremre diff da det vanligvis er et stivt vinkelgir.

Det vil si at selv om firehjulingen har en såkalt delt bakaksel (IRS – Individual rear suspension), er sluttgiret stivt, begge bakhjulene roterer like raskt i alle posisjoner. Dette i motsetning til en differensial hvor hjulene kan rotere uavhengig av hverandre.

Å bruke sluttdrevet på quads og UTV-er fungerer ettersom kjøretøyene vanligvis har en ganske lav camber, på biler er i stedet både det bakre og fremre vinkelgiret en type differensial da det ville vært veldig vanskelig å dreie hvis bakakselen på kjøretøyet var stiv.

På noen ATV- og UTV-modeller brukes imidlertid en bakdifferensial, ofte har du et tastatur ved førersetet som du kan koble inn i "TURF"-modus, så kobles bakhjulene ut og kan rotere fritt fra hverandre.

I sluttdrevet er det to vinkelgir på aksler som lagres samt pakningsbokser for kardanaksel og drivakselkoblinger, våre lagersett inkluderer alle lagre, pakningsbokser og tetninger for å renovere et sluttdrev .

Filter
30 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 30 produkter
Viser 30 av 30 produkter