Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Forgassermembran

På de fleste firehjulinger med forgasser er det en membranstyrt gass i stedet for en kabelstyrt som er mer vanlig på mopeder eller motocrossmaskiner.

Gasspaken er den delen som forgassernålen er festet til og som går opp og ned i midten av forgasseren og kontrollerer luftstrømmen og drivstoffblandingen fra høyhastighetsdysen på firhjulingen din. En membrankontrollert gass åpnes og lukkes gjennom over- og undertrykket som skapes i inntaket når du akselererer eller slipper ut gassen ved å flytte spjeldet koblet til gasskabelen.

Membranen på en forgasser sitter under et rundt deksel på toppen av forgasseren og som de fleste drivstoffdeler er en del som slites med årene, en membran i dårlig stand kan få maskinen til å gå dårligere eller til og med ikke fungere i det hele tatt hvis mellomgulvet er punktert.

Membraner selges enten løst og da kan man skru av gassen og bare bytte membran eller som helhet komplett med gass og da trenger man som regel bare å flytte på forgassernålen.

Filter
8 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 8 produkter