Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Plogvinger

Plogvinger og endestykke for ATV og UTV Plogblad. Ved snøbrøyting med firehjulstrekk oppstår det ofte en rett snølinje der det renner utover sidene på plogen, for å forhindre dette kan en plogvinge monteres på en eller begge sider av plogen for å hjelpe til med å fange mer snø .

En plogvinge er montert på enden av et rett snøblad og hjelper til med å transportere mer snø foran bladet uten at det skyves til siden og skaper en snøbanke som krever et ekstra løp for å fjerne.

Plogvingen monteres enten i preparerte braketter i plogbladet, ofte har plogbladet en armeringsavstivning sveiset til ytterst på bladet bak bøyen, i denne kan det ofte monteres modelltilpasset plogblad. Dersom plogen din mangler ferdige festepunkter på ytterkant, er bladet kun bøyd som en C uten ekstra avstivere eller lignende i bakkant, da kan det brukes en plogvinge av mer universell type som monteres ved å bore et par. av hull gjennom plogbladet der plogvingen er montert i de medfølgende vinkeljernene.

Endestykke kan vanligvis monteres både på høyre og venstre side av plogbladet for å skape en øse-lignende funksjon, avhengig av utseendet på området der du pløyer, kan bruk av ett eller to blader være aktuelt.

en sving frem og tilbake på veien.