Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Eksosfjær

Eksosfjærer for eksosrøret på ATV, UTV, MC og snøscooter. På mange firehjulinger, motorsykler og lignende kjøretøy brukes fjærer for å holde manifolder, bend og lyddempere på plass og skape en tett forbindelse mellom røret og sylinderhodet, sylinder eller tilsvarende.

Eksosfjærer brukes generelt når man ønsker en sikker men fleksibel tilkobling og egner seg godt til mindre motorer som ofte finnes på ATV og MC, spesielt kjøretøy som brukes til terrengkjøring som i tillegg til vibrasjonene fra motoren er utsatt. til alle slags slag og risting har ofte eksosfjærer for å sikre eksosrøret.

På mange maskiner er det eksosfjærer mellom manifold og kobling av manifold i sylinder- eller sylinderhodet, her er det ofte mye vibrasjoner fra motoren og fjærene er med på å skape en tett kobling for eksospakningen når motoren går, kan fjærene her også vises sammen med bolter som fester manifolden i eksosen.

Ofte er lyddemperen og manifolddelen også et sted hvor eksosfjærer finnes for å skyve de to delene sammen og skape en sikker og tett forbindelse. Eksosfjærer slites over tid og mister sin elastisitet, i så fall må de skiftes ut, dersom fjæren ikke har tilstrekkelig styrke kan det oppstå lekkasje i eksosanlegget med symptomer som eksoseksplosjoner eller ujevn gang som følge.

Ved bytte til nye eksosfjærer er det viktigste å velge en fjær med riktig lengde, måle avstanden mellom brakettene til fjærene og ta en fjær som er 5-10 millimeter kortere enn denne avstanden for at fjæren skal dra skikkelig.

< p> For å lette utskifting av eksosrørfjærer eller under reparasjonsarbeid som krever demontering av lyddempere eller manifolder, brukes med fordel en eksosfjærkrok, som er et spesialverktøy som i stor grad letter montering og demontering av fjærene, det gjør vanligvis en fjærkrok. koster ikke mange kroner og sparer deg garantert tid og energi sammenlignet med en tang eller kutter.

Filter
17 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 17 produkter
Viser 17 av 17 produkter