Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Veivparti

Deler til veiv og veivaksel på ATV-er og UTV-er. Veivdelen av en motor består hovedsakelig av vevstang, veivaksel og veivlager, også kalt rammelager.

Vevstangen er koblet til stempelet og beveger seg med motorens rotasjon, nederst sitter koblingsstangen på en veivaksel som er den delen som bærer rotasjonen fra stempelets opp og ned bevegelse til girkassen for å drive kjøretøy fremover.

Vevstangen sitter ofte med en type nålelager eller bøssinghalvdeler på veivakselen for å redusere friksjonen mellom akselen og koblingsstangen. Det er vanligvis to store vekter på veivakselen som er balansert mot hverandre for å hindre at det oppstår vibrasjoner i motoren.

Vevaksler selges ofte som komplette enheter med forhåndsmonterte koblingsstenger for å lette monteringen, kjøpes delene løst må man balansere kranken med spesialverktøy. En komplett veivaksel med koblingsstang kalles noen ganger koblingsstang.

Der veivakselen er festet til de to indre halvdelene av motorblokken og går gjennom motorhalvdelene ut til girkassen og svinghjulet, er det to store lagre som kalles veivlager, eller rammelagre.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter