Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Motorolje

Motorolje for ATV og UTV spesielt utviklet for deg som stiller høye krav til; kvalitet og pålitelighet. I vårt brede utvalg av motoroljer for firehjulinger, motorsykler og side-by-side finner du oljer fra kjente produsenter i flere ulike varianter som passer til ditt kjøretøy og kjørestil.

Vi har oljer i forskjellige viskositeter og med klassifiseringer for alle typer vask; og firetaktsmotorer, enten du er på utkikk etter en enkel mineralolje til din eldre arbeidshest eller ønsker en helsyntetisk høyytelsesolje til løpshesten din. vi har oljer som passer dine behov.

Mange firehjulinger har våtclutch, noe som krever oljer med spesielle tilsetningsstoffer, dersom det brukes en motorolje tilpasset bil kan dette gi omfattende skader som vil være både kostbare og tidkrevende å reparere. . Rådfør deg med oss ​​eller din manual hvis du er usikker på; hvilken type olje du bør ha i maskinen din.

Hvis du vil lære mer om olje for ATV og UTV, les mer i vår omfattende oljeguide!

a>

Filter
22 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 22 produkter
Viser 22 av 22 produkter