Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Ekstralysbraketter

Vedlegg for tilleggslys for å lette installasjonen av led-lys eller led-ramper. For å unngå å måtte bore i kjøretøyets lastestativ eller karosseri, er en rekke rørfester og ekstra lysfester tilgjengelig.

De fleste tilleggslys er beregnet på å monteres ved å plassere lampens sokkel på en flat overflate på kjøretøyet, som en større gjennomgående bolt brukes på for å feste lampen, dette krever vanligvis at det bores et tett hull i kjøretøyets karosseri. , veltebøylestøtfanger eller lastestativ.

Hvis du vil unngå dette, bruk en av de ulike ekstra lysbrakettene som ofte klemmes rundt en rørprofil på kjøretøyet eller kobles til eksisterende karosseribolter på maskinen . Ekstra lysfester er tilgjengelig både i universalmodeller som passer til de fleste bruksområder gitt at festets dimensjoner samsvarer med kjøretøyets festepunkter, samt modelltilpassede fester som ofte er basert på rulleburet til en UTV og montert i eksisterende bolter.