Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Kryssledd

Knutekryss til kardan og drivaksler påå ATV-er og UTV-er. Knokekryss er ofte montert i hver ende av en kardanaksel på; quads eller side-by-side-modeller. Et knutekors sitter i två gafler, eller bærere, og tillater en aksel som roterer for en viss fleksibilitet, noe som ofte er en nødvendighet når kraften fra motoren skal overføres til et sluttdrev eller differensial.

Et knutekryss kan ogsåå brukt på; noen drivaksler, ofte i stedet for et internt drivledd, og har generelt vært brukt på; äeldre firehjulinger. Et knutekors består av et indre kors, ofte støpt, med fire kopper støttet av nålelager. Mange knutekryss har smørekanaler som lar deg smøre alle fire koppene fra en smørenippel montert i midten av krysset. Knyttet kors monteres vanligvis i bærene med Cege-sikringer eller lærklips, du monterer et knutekors ved å sette krysset på plasser uten koppene i føringene og trykk deretter på koppene og lås krysset med låseklipsene.

De har en god idéé å jevnlig inspisere tverrstykkene for spill og skader, hvis tverrstykkene begynner å spille i bærene er det bare et tidsspørsmål før bærene tar skade og får ovale hull, noe som kan være utrolig kostbart å reparere. Hvis du bytter ut knutene før de slites ut og vedlikeholder dem ved å smøre på fett regelmessig, kan du spare mye penger og tid på kjedelige reparasjoner.

Filter
35 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 35 produkter
Viser 35 av 35 produkter