Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sadelskum

Salskummet er den delen av salen som gjør den myk og behagelig å sitte på. Sadelskum kuttes ofte for å passe perfekt til salens bunnplate og matche formen på den originale salen for å passe perfekt til saldekselet.

Det er ulike grunner til at seterskummet på en firhjuling kan trenge å skiftes ut, men den vanligste ser ut til å være at mus og andre gnagere har en forkjærlighet for å spise polstringen i det originale seterskummet på firehjulinger som har blitt lagret. i en lang periode.

Har du vært utfor denne ulykken kan et nytt seteskum være på plass og samtidig benytte anledningen til å supplere med et nytt setetrekk for å redusere risikoen for nye forsøk på å bryte seg inn i salen din.

Sadelskum finnes i modeller tilpasset flere vanlige typer firehjulinger, og det finnes også reparasjonssett for sadelskum som du kan bruke til å fylle ut et hulrom eller skade som har oppstått før du kler salen om med nytt deksel.


Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter