Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hjulbolt

Hjulbolter på ATV-er og UTV-er presses vanligvis inn i navet, som kjøretøyets felg deretter monteres på. Hjulboltene presses vanligvis fra baksiden av navet og fungerer som bolter som stikker ut i navet, på boltene henger du så på hjulet ditt og skru det med hjulmutrene.

Hjulbolter på ATV-er og UTV-er kommer i en rekke dimensjoner og størrelser og er vanligvis direkte tilpasset ditt kjøretøy når det kommer til lengden på bolten og diameteren på splines som holder bolten i hjulnavet.

Alle våre hjulbolter er direkte erstatninger for Original og du får da samme gjengestigning som dine originale bolter, noe som gjør at du slipper å bytte hjulmutrene, som igjen ofte er spesialtilpasset felgen ditt kjøretøy har.

Det kan lett skje at en hjulbolt ryker eller at man trekker en gjenge etter en del montering og demontering av hjulene og da er det bra at det finnes sett med nye bolter for raskt og enkelt bytte. Hjulbolter kan vanligvis skiftes uten spesialverktøy og du kan vanligvis bruke skrustikke og passende hylser eller avstandsstykker for å presse ut de gamle boltene og presse inn nye.

Filter
57 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 57 produkter
Viser 48 av 57 produkter