Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Startmotorer

Komplett startmotor for ATV & UTV, enkel og praktisk måte å erstatte din ødelagte startmotor og få maskinen i gang igjen. I vårt brede utvalg av startmotorer for quads og Side by Side har vi komplette startmotorer som enkelt monteres i stedet for innbrente originale startmotorer, med samme monteringsmål og koblinger gjør du endringen raskt og enkelt og kan gjenoppta jobb på et blunk.

En startmotor er på alle maskiner med elektrisk start og er en liten elektrisk motor som starter motoren i stedet for at du må starte motoren for hånd med trekkstart eller tilsvarende.

Startmotoren er boltet til motoren og har et gir som er koblet til en startring i motoren, når du trykker på startmotoren drar den motoren rundt til den starter og et fritt hjul gjør da startmotoren fortsetter ikke å snurre når motoren har fått fart. Selve startmotoren er jordet i firehjulingens motorblokk og kobles med en kraftig kabel som går til startreléet, som er den delen som sender strøm fra batteriet til startmotoren når du trykker på startknappen.

Den vanligste feilen med startmotorer er at karbonet som er i elmotoren rett og slett er utslitt, i noen tilfeller kan man bare bytte karbon hvis man er komfortabel med å demontere startmotoren, i mange tilfeller kan det er enklere og raskere å skifte ut hele startmotoren, som er en enkel reparasjon. Startmotoren festes som regel kun med to skruer i bakkant og settes inn i motoren der den går i et gir, det er bare å løsne kabelen til startmotoren, demontere den gamle og skru inn en ny og du er snart i gang igjen.

Filter
145 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 145 produkter
Viser 48 av 145 produkter