Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

A-Arm

A-arm eller lenkearm/bærearm er den delen av firehjulingen som sitter mellom rammen og hjulene. A-armen festes ofte på to punkter inne i rammen og går så ut mot hjulet hvor det er en hjulspindel eller hjulnav som hjulet er montert på.

På firehjulinger med individuell oppheng rundt (IRS) er det én a-arm per hjul, mens på firehjulinger med stiv bakaksel er det kun a-armer foran og en svingarm bak i stedet.

Noen typer quads har en tredje variant av bakarm for bakhjulene kalt TTA eller Torsional Trailing Arms som enkelt forklart er en todelt svingarm som går fra rammen til quad-en til bakhjulene og disse armene har individuell oppheng. Denne typen fjæring er vanlig på Can-Am og noen modeller av CF Moto

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter