Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sjakkel

Sjakler for bruk med elektriske vinsjer, knekkblokker og tauestropper. En sjakkel brukes ofte sammen med slepestropper eller -stropper for å skape en rask og sikker forbindelse mellom et ankerpunkt og en vinsj.

En sjakkel er en løkke med en skrue eller bolt i som kan åpnes for hånd eller enklere verktøy for raskt å kunne åpne løkken og koble sammen de to endene av en slepestropp som en knekkeblokk eller en vinsjkrok er til. sikkert hektet.

< p> Sjakler er tilgjengelige i forskjellige størrelser og design som passer til mange trekk- og løftejobber, og er et smart vinsjtilbehør å ha i quad-en eller UTV-ens bagasjerom, siden du aldri vet når det kan komme til nytte.

I tillegg til ulike størrelser på sjakkelen er det forskjeller i materiale, kapasitet og type løkke. Vanlige sjakler er ofte formet som en U og egner seg ofte godt til å koble sammen to kjettinger mens den rundere typen sjakkel, formet litt som en boble, kalles en lyresjakkel og er ofte bedre egnet til bruk med stropper, tau og bånd som løpe lettere i sjakkelen.

I tillegg til konvensjonelle stålsjakler, har såkalte "Soft Shackles" blitt populære i både terreng- og marine kretser da de kombinerer svært høy styrke og pålitelighet i forbindelsen med å være utrolig enkle og raske å koble til og behagelige for hendene å jobbe med.

Det faktum at den også flyter i vann, ikke ruster eller korroderer og ikke krever verktøy for å åpne, gjør dem godt egnet for bruk i marine miljøer eller terrengkjøring der vann og skitt er naturlig. del av terrenget.

p>

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter