Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Plogløft

Tilbehør til elektriske vinsjer som brukes til å heve og senke et plogblad. Den vanligste måten å løfte en plog montert på en ATV eller UTV på er å bruke maskinens frontmonterte vinsj, mange firhjulinger har en vinsj originalt installert, og derfor brukes denne ofte til å løfte og senke plogen.

< p> Selv om vinsjen er enkel å bruke da den lett betjenes fra styret og ofte har høy trekkkraft, er den vanligvis ikke direkte tilpasset denne type løft, derfor er det lett at vinsjkabelen løsner ved gjentatt løfting. plogen.

< p> Det er flere grunner til at en vinsjkabel ryker når du løfter et plogblad:

     1. Vinsjkabelen går direkte mot den nedre rullen på kabelføringen, noe som skaper en sterk bruddeffekt, originale kabelføringer har ofte liten diameter, hele plogens vekt belaster kabelen på denne overflaten, kabel belastes også på samme sted gjentatte ganger når plogen vanligvis heves og senkes på samme måte ved hvert løft og det blir dermed stor belastning på kabelen.

     ; 2. Som regel har ikke vinsjen automatisk avstengning fordi når plogen er i toppposisjon stopper plogen mot understellet på firhjulingen, men vinsjen kan fortsatt vinsje inn kabelen hvis føreren ikke slipper ut vinsjknapp. Siden de fleste elektriske vinsjer på quads og UTV-modeller har svært høy trekkkraft, blir kabelen ekstremt belastet hvis plogen har stoppet, men vinsjen fortsatt trekker.

For å avhjelpe problemer med at vinsjkabelen løsner når du pløyer med din firhjuling, er det forskjellige typer tilbehør å kjøpe til vinsjen din.

Hvis du bruker vinsjen utelukkende til plogløfting om vinteren, kan kabelen byttes til et bredere bånd, dersom du trenger å bruke kabelen noen ganger og vil unngå å bytte mellom plogbelte og kabel, en dobbelt kabelsett kan brukes. Ofte er det også en fordel å bruke syntetisk tau da de vanligvis takler sterkere vinkler under belastning sammenlignet med tilsvarende stålvinsjkabel, suppler dette med ny vinsjkabelføring med tykkere nedre rulle slik at tauet avlastes på en bredere flate og du har mindre risiko for at ledningen skal løsne.

Vil du lære mer om vinsjkabler og tilbehør til disse eller hvordan du unngår kabelbrudd ved løfting av en plog? Les guiden vår her!