Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sadel

Komplete saler for firehjulinger. En sal må tåle mye i løpet av levetiden til en firehjuling og kan rives i stykker eller mistes under transport. For noen firhjulinger er det ikke egne setetrekk å kjøpe, men kun komplette saler.

En sal består vanligvis av en bunnplate som det er montert et seteskum på, over seteskumet sitter et setetrekk som er ofte laget av syntetisk lær eller vinylmateriale for at salen skal ha god slitestyrke og god komfort.

En komplett sal er vanligvis veldig spesifikt utformet for kjøretøyet den skal passe, det er viktig at piggene som låser salen i forkant og låsingen i bakkant på linje med firhjuling-chassiset ditt slik at salen får god passform.

I vårt sortiment finner du saler til flere forskjellige vanlig brukte firehjulinger .