Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Pakningssett

Patningssett i ulike design med alle pakninger som kreves for store og små motorombygginger på ATV-er og UTV-er.

En moderne quad-motor inneholder et utall av pakninger, o-ringer, tetninger og pakkbokser. Skal du utføre større vedlikeholds- eller reparasjonsarbeider på motoren din, kan det være både tidkrevende og tungvint å finne de ulike pakningene bit for bit som du trenger for å få jobben gjort. Siden det alltid anbefales å bytte ut pakningene ved demontering av motoren, finnes det heldigvis komplette pakningssett for kjøp for de fleste vanlige ATV- og UTV-modeller.

Blant våre pakningssett finner du både komplette sett med hver lille pakning og tetning i hele motoren, sett med kun oljetetninger eller topplokksett, såkalte rensesett dersom inngrepet du skal gjøre kun påvirker sylinderhodet. og sylinder.

Grovt sett kan du dele inn pakkesettene våre i noen forskjellige kategorier:

Pakningssett med oljetetninger:

Inneholder alle pakninger, o-ringer og pakkbokser for en komplett motoroverhaling. Vær oppmerksom på at hvis du har en maskin med ekstern girkasse, må du kjøpe et separat pakningssett til girkassen. Som regel deler dagens firehjulinger motor og girkasse i samme blokk (Unntatt mange Can-Am- og Polaris-modeller som har separat girkasse) og da dekker dette pakningssettet alle dine behov.

< span style="font-weight: bold;"> Pakningssett (standard):

Inneholder alle papirpakninger, topplokk og topplokkpakninger du trenger for å dele motoren. Ofte er pakningssettene våre svært rimelige sammenlignet med prisen på individuelle pakninger, og derfor passer disse settene for deg som skal foreta en mindre reparasjon, men er usikker på nøyaktig hvilke pakninger som kreves eller bare ønsker å bli. klargjort i tilfelle det trengs flere pakninger enn forventet.

Pakkesett Pakkeboks

Pakkbokssettene inneholder alle pakkbokser som vanligvis tetter inngående og utgående aksler fra motoren.

Pakningssett Topplokk,

Kalles også rensesett Et rensesett inneholder alle pakningene som kreves for et sylinderhode og sylinderrenovering, skal du bytte stempler eller slipe inn nye ventiler, inkluderer det alle pakninger du trenger fra sylinderbunnen og oppover, inkludert ventiltetninger og diverse o-ringer og lignende som kreves i sylinderhodet.< /p>

Filter
282 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 282 produkter
Viser 48 av 282 produkter