Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Chassisdeler

Reservedeler til chassiset på ATV & UTV. I vårt brede utvalg av chassisdeler finner du alt du trenger for å utføre reparasjoner eller vedlikeholdsarbeid på; din quad eller side ved side.

Quads og UTV er vanligvis bygget på; lignende i understellet og har en ramme av rørprofil med kjedearmer rundt, ofte kalt A-Arms, hvor hjul og oppheng er montert, i festepunktene mellom ramme og kjettingrammer, mellom leddrammer og støtdempere eller hjulnav. , det er vanligvis ledd, lagre og foringer slik at alle enkeltdeler kan bevege seg fritt for firehjulingen å bære; gode terrengegenskaper.

Disse leddene og lagrene er viktige komponenter å holde øye med; de bidrar dels til kjøretøyets trafikksikkerhet og dels er de utsatt for gjørme og vann, som fort kan slite ut lagerspor og foringer dersom disse ikke er riktig smurt og vedlikeholdt. Gjør det til en rutine å se på lagre og ledd med jevne mellomrom som; kan du raskt oppdage spill i kjedearmer eller hjullager og videre så enkelt å bytte ut en slitt del før større reparasjoner er nødvendig. Se ogsåå å smøre smørenipler og lagre med jevne mellomrom som f.eks at alle lagre og ledd er i god stand, i tillegg til å bidra til lavere friksjon, er smørefett også med på å holde vann og gjørme ute av lagrene, noe som gir lengre levetid.

Blant chassisdeler, alle deler som er montert på og i forbindelse med quad- eller UTV-ramme, kjedestag, hjullager, støtdempere eller kabler blant mye mer, finner du her for alle vanlige ATV- og UTV-modeller.

Filter (0)
Viser 1159 produkter
Viser 48 av 1159 produkter