Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsevaier fotbrems

Fotbremsvaier for firehjulinger som har en vaierstyrt bakbrems der en vaier går fra fotbremsen til bakbremsene, som oftest finnes på firehjulinger med bakre trommelbremser.

En fotbremsvaier brukes på firehjulinger som ikke har hydrauliske bakbremser, i stedet har disse maskinene en vaier som festes til fotbremsepedalen i den ene enden og den andre enden er vanligvis festet til en spak på den bakre bremsetrommelen.

Bremsvaiern har som regel en justeringsskrue bak som lar deg justere forspenningen på vaieren slik at bremsene går som de skal.

En fotbremsvaier er vanligvis svært utsatt for gjørme, vann og skitt og kan derfor slites ut, noe som kan gi dårligere bremseytelse eller at den ryker og må skiftes. Med våre fotbremsvaier av høy kvalitet kan du enkelt bytte ut din gamle vaier og få tilbake riktig bremseeffekt på din firhjuling.

Filter
33 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 33 produkter
Viser 33 av 33 produkter