Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsegrep

Bremsegrep for firehjulinger og firehjulinger. På mange firehjulsdrevne ATV-modeller med automatgir er det bremsehåndtak både på høyre og venstre side av styret.

På Quad-modeller eller modeller med manuell girkasse er det i stedet et clutchgrep på venstre side og et bremsegrep på høyre side. Det vanligste på moderne firehjulinger er imidlertid at det er bremsegrep på begge sider av styret, som regel er det høyere bremsegrepet koblet til de hydrauliske bremsene og gir bremseeffekten på alle hjul når du trykker på håndtak, dette skiller seg fra motorsykler, som som regel kun har frontbrems på høyre side, dette er fordi de fleste firehjulinger har et bremsesystem som deler bremsevirkningen på alle hjul.

Venstre bremsehåndtak er ofte koblet til en parkeringsbrems enten hydraulisk eller via en kabel.

Filter
21 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 21 produkter
Viser 21 av 21 produkter