Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Elektriske Deler 

Reservedeler til det elektriske systemet på ATV-er og UTV-er. Stort utvalg av reservedeler for reparasjoner og vedlikehold av det elektriske anlegget på din quad eller Side by Side.

De elektriske systemene på quads og UTVer har blitt mer og mer avanserte med årene og omfatter i dag alt fra elektronisk drivstoffinnsprøytning, styreservo og digitale displayer blant mye mer. Koblet til alle disse elektriske komponentene er en serie releer, sensorer og svingere for å gi informasjon til motorkontrollenheter og andre kontrollbokser som til slutt hjelper kjøretøyet med å yte bedre, få bedre drivstofføkonomi eller være lettere å manøvrere. Selv på eldre firehjulinger er det elektronikk for å håndtere start eller lading av batteriet, men også tenningskomponenter og lignende har generelt vært elektronisk styrt selv på de første modellene av firehjulinger som kom.

Den elektriske systemet kan virke komplisert og vanskelig å forstå og er ofte elektrisk feil noe som får mange til å klø seg i hodet eller bli frarådet fra å prøve å fikse det selv, men hvis du bruker enkle logikk- og resonneringsferdigheter, kan du ofte feilsøke med ganske enkle verktøy for å finne hvilken komponent som er ødelagt og må skiftes ut. Et tips er å starte i den ene enden av det du mistenker er feil og jobbe deg bakover, starter ikke firhjulingen din for eksempel? Start med å sjekke at batteriet er ladet, start så på slutten, altså startmotoren, koble den fra og se om den snurrer fritt, jobb deg så bakover gjennom kabler og relé, batteri og startknapp til du kommer til den delen som virker ødelagt. Denne metoden brukes i nesten all feilsøking av elektriske komponenter på din ATV, start i den ene enden og jobb deg bakover.

I vårt brede utvalg av reservedeler til det elektriske systemet til din ATV finner du de fleste delene du måtte trenge. til alle vanlig brukte maskiner på markedet.

Filter
1044 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 1044 produkter
Viser 48 av 1044 produkter