Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Sklisko

Sklisko, også kalt slepesko, for snøploger og plogblad for ATV-er og UTV-er. Skliskoene er de små platene som sitter i bunnen av plogbladet og har som oppgave å stabilisere plogbladet og muliggjøre høydejustering av bladet i forhold til bakken som pløyes.

Som regel er det to glidesko i ytterkant av plogbladet, like bak slitestålet, vanligvis montert i sveisede braketter på bakkant av bladet. Glansskoene har en plate i bunnen som går på bakken og en stang som går opp i braketten på plogbladet.

Skoene er ofte justerbare i høyden fordi stangen har flere hull i der pinner kan festes i forskjellige posisjoner for å regulere høyden, noen slepesko har i stedet muttere eller avstandsstykker som du regulerer høyden med. Skinnene ser generelt like ut på forskjellige plogermerker, men kan variere i festetype og dimensjoner. Det du må sjekke når du bestiller nye glidesko er fremfor alt at lengden og diameteren på stangen som glideskoene er festet til samsvarer med din gamle eller tilsvarer arbeid på plogbladet ditt.

Høyden du setter skliene i avhenger av hva du skal brøyte eller hvilket resultat som ønskes av snøbrøytingen. Ønsker du at slitestålet skal ned bakken og skrape bakken mer eller mindre helt fri for snø, setter du opp glideskoene slik at slitestålet går rett mot bakken og bare støtter seg på skoene.

Har du et område du trenger å brøyte med belegningsstein der det er kanter eller kanskje en parkeringsplass med et brønnlokk som stikker litt opp, kan du sette skliene ned slik at det flyter litt oppå overflaten og dermed unngår at den hekter seg inn i en stigning med en brå stopp som resultat.

Når du monterer glidesko med låsemuttere, er det viktig at du regelmessig ettertrekker disse boltene og mutrene, da det oppstår store vibrasjoner som lett gjør at de rister løs, og glideskoene som er gjemt i snø kommer vanligvis først når snøen tiner.

Filter
17 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 17 produkter
Viser 17 av 17 produkter