Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsecaliper Stempel

Stempel for bremsekaliper på ATV- og UTV-modeller med hydrauliske skivebremser. Bremsecaliper-stempelet er plassert i bremsecaliperen og er den delen som trykker på bremseklossene når du trykker på bremsepedalen.

Som regel er bremsekalipere på firehjulinger og ATV-er enkeltstempelkalipere, og det er kun ett bremsecaliperstempel per bremsecaliper.I noen tilfeller finnes det bremsekalipere med flere stempler, spesielt på racingmodeller eller UTV-modeller med høy motoreffekt.

Stempelet på en bremsekaliper er tettet av en eller flere gummipakninger som sitter i bremsekaliperen, disse tetter mellom stempel og åk slik at bremsevæsken ikke renner ut. Hvis du har en lekkasje ved bremsekaliperstempelet er det lurt å demontere stempelet, normalt er det bare å trekke det forsiktig ut etter å ha sluppet trykket i bremsesystemet, og bytte pakninger.

Hvis kaliperstempelet er skadet, må stempelet også skiftes. Svært små riper i stempelet er nok til å forårsake lekkasje, så håndter stempelet forsiktig og skift ut om nødvendig.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter