Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Kjøreramper

Lastramper i flere forskjellige design og modeller for å lette og gjøre lasting og transport av din ATV, UTV eller snøscooter enklere, raskere og sikrere. Med våre lasteramper kan du enkelt kjøre kjøretøyet inn på tilhengeren, varebilen eller pickupen.


I vårt sortiment finner du sterke aluminiums lasteramper i ulike design som passer til alle typer kjøretøy, lasterampene har en lett men sterk konstruksjon og finnes både som to og tre deler avhengig av hvilken type kjøretøy du skal laste. Våre populære sammenleggbare lasteramper er veldig enkle å folde sammen og oppbevare under eller ved siden av kjøretøyet i lasterommet og foldes ut veldig enkelt. Takket være den lette vekten på lasterampene er de svært lette for alle å løfte og plassere på tilhengeren eller transportkjøretøyet, og med «tennene» på lasterampene ligger de trygt på bakdelen når du kjører på og av kjøretøyet som skal lastes.
Vi leverer lasteramper både med flatt rullespor og såkalt trinnspor. Lasteramper med flat rullebane egner seg godt for kjøretøy med små hjul, eller kjøretøy som rulles inn på rampen for hånd som f.eks. motorsykler som du vanligvis ikke kjører på rampen. Ramper med trinn fungerer veldig bra på kjøretøy med litt større hjul som du kjører ut på rampene.


Ved lasting av kjøretøy som kjøres på lasterampene er det viktig at rampene er godt forankret til henger, de fleste lasteramper i vårt sortiment inkluderer spennstropper for dette, det er også viktig at lasterampen er lang nok slik at skråningen ikke blir for sterk. Når du kjører maskinen ut på lasterampene bør du om mulig ha firehjulsdriften innkoblet og kjøre på lavt gir, når forhjulene på maskinen har kommet opp på lastebilen eller tilhengeren er det veldig viktig å ikke akselerere så at hjulene spinner da dette kan føre til at lasterampene beveger seg.< /p>