Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vinsjer

ATV-vinsjer og vinsjtilbehør til alle anledninger, flere forskjellige merker i alle prisklasser. Vi selger ATV-vinsjer fra kjente merker som Warn og Bronco, samt reservedeler og tilbehør til alle tilgjengelige ATV-vinsjer på markedet.

I vårt sortiment finner du vinsjer med trekkkraft fra 900kg opptil 4000kg og over, både med stålkabel og syntetisk line, mange av vinsjene kommer også med fjernkontroll som standard. Vinsjene som ikke har fjernkontroll som standard kan suppleres med en egen fjernkontroll.

En vinsj monteres vanligvis foran på alle firehjulinger og er et utmerket hjelpemiddel for å ta seg fri dersom du har kjørt seg fast eller for å flytte tømmerstokker eller andre ting ut av veien, vinsjene på dagens quads har ofte høy trekkkraft og kan hjelpe til med alle slags oppgaver. Ofte brukes vinsjen foran på quad også til å løfte redskaper som snøploger og lignende som er montert foran quad, men det er også mulig å bruke en quad montert bak på quad sammen med en vaierkran på tømmerhenger eller for å løfte bakmonterte redskaper som gårdsriver eller harver.< /p>

De fleste vinsjer som brukes på firhjulinger er reléstyrte og fungerer i utgangspunktet på samme måte, et vinsjrelé er montert under salen eller motorpanseret som er koblet til maskinens batteri i den ene enden og vinsjen i den andre også, når du trykker på knappen på styret sender reléstrømmen fra batteriet til vinsjen i den ene eller den andre retningen, noe som forårsaker vinsj for å snurre inn eller ut, en vinsj krever mye kraft og krever at batteriet ditt er i god stand slik at det ikke oppstår slitasje på polene til reléet.

Leter du etter en ny vinsj til din ATV eller UTV eller trenger en reservedel og lurer på hvordan du bytter ut delen eller hvilken del Det er det som feiler deg? Sjekk ut våre guider for hvordan du monterer en ATV-vinsj, feilsøke vinsjelektronikken din eller bytte vinsjkabelen. </p >

Filter
373 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 373 produkter
Viser 48 av 373 produkter