Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Styreforhøyer

For å heve styret, kan du montere et styrerør. Den er plassert mellom styret og styret og flytter festepunktet opp, og gir deg en bedre kjørestilling. En styrestige er ofte tilgjengelig enten for 22mm styre eller for såkalte fatbar styre med 28mm diameter ved festet. Noen styrerør kommer med adaptere slik at du kan montere begge typer styre.

Når du monterer styrerør, bør du sørge for at ledningene til styrekontrollene er tilstrekkelige, noen ganger må du kjøpe forlengede vaiere hvis styret er hevet veldig mye.