Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Holker

Gummihåndtak for ATV og Quad, tilgjengelig i forskjellige farger for å matche din modell og smak. Håndtakene sitter på hver side av styret og gjør det mer behagelig å holde i styret, noe som bidrar til tryggere kjøring.

Håndtak finnes i flere ulike design fra enkle gummihåndtak til mer avanserte med flere lag for bedre støtdemping eller ulike typer grepsoverflater for å gi bedre grep når du kjører i gjørme eller vått vær.</p >

For ATV-er med Tumgas velg håndtak kalt "Tumgas" (Uten krage), disse håndtakene har samme innvendige diameter på høyre og venstre side.

For ATV og Quads med Roller Throttle, velg håndtak kalt "Roller Throttle" (Med krage), disse håndtakene har forskjellig innvendig diameter på høyre og venstre side hvor høyre håndtak har større diameter for å kunne tres over gassrullen på maskinen din.

Filter
13 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 13 produkter
Viser 13 av 13 produkter