Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Eksosbandasje

Eksosbandasje for å redusere varmestråling fra manifolder og eksossystemer.

Eksosbandasjer brukes for å motvirke strålevarmen som oppstår når de varme avgassene fra motoren passerer gjennom manifolder og eksosanlegg, slik at denne strålevarmen ikke risikerer å skade varmefølsomme komponenter som kabler og slanger, eksosbandasjer kan monteres rundt deler av eksosanlegget og på dermed isolere og absorbere noe av denne varmen.

I tillegg til de varmeavledende fordelene, gir en eksosfolie et fint utseende til maskinen og brukes ofte på spesialbygg av Hojjars for å få det riktige utseendet. En eksosbandasje er vanligvis laget av et glassfiberstoff som isolerer varmen godt og er også godt egnet til å forme rundt rørdeler.

Når du skal montere eksosbandasje kan dette gjøres enten tørt eller ved å bløtlegge bandasjen, hvis den er våt er den som regel lettere å jobbe med, spesielt hvis manifolden din har mange bøyninger og svinger. Hvis eksosbandasjen pakkes våt, er det ofte mulig å få en tettere og penere passform. Når maskinen startes for første gang vil det komme en dl røyk ettersom vannet fordamper, men på dette stadiet stivner også glassfiberstoffet i eksosbandasjen, noe som bidrar til å holde formen.

Et eksosbånd er ofte sikret i endene med rustfrie buntebånd slik at det sitter sikkert på plass, skal du skjøte et eksosbånd ved vikling av lange rør kan dette gjøres med nok overlapping slik at du slipper å monter buntebånd i midten av røret.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter