Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivakselmansjetter

Kjør leddgamasjer for ATV og UTV. Komplette drivleddgamasjer med klemmer og drivleddfett for raskt og enkelt å erstatte en ødelagt gamasje på maskinen din.

Drivleddgamasjer er påå indre og ytre drivledd på drivakslene dine og beskytter drivnavene mot vann, smuss eller gjørme som trenger inn og sliter ut navene.

Et drivnavdeksel består av svært fleksibel gummi og er laget for å kunne følge den jevne bevegelsen til drivakslene og navene som følger opphenget til firhjulingen når du kjører maskinen.i skog og mark. For at gamasjene skal holde seg på plass, er de sikret med kraftige gamasjeklemmer laget av ståltape som trekkes rundt og klemmes rundt drivakselen og drivleddet. Damasken er fylt med molybden-type drivleddfett når den monteres, dette smører de leddede delene av drivleddene og sørger for at vann og skitt holdes ute.

Den vanligste årsaken til at en drivknute ryker er at damasken har gått i stykker, dette er veldig enkelt å gjøre. de er utsatt for pinner og greiner når du kjører i terrenget og er i konstant bevegelse hvis du kjører maskinen over ujevnt underlag.

Det äer en veldig god idéé å inspisere drivleddpakningene med jevne mellomrom som; de sitter påå sted og äs over det heleå du kan unngå større og dyrere reparasjoner hvis du skifter gamasjer i tide.

Filter
81 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 81 produkter
Viser 48 av 81 produkter