Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bensinpumper

Drivstoffpumper for ATV-er og UTV-er, inkludert elektronisk drivstoffinnsprøytning (EFI) og forgassermodeller. Som regel har en drivstoffpumpe som oppgave å generere trykk slik at drivstoffet fra bensintanken skal nå; sprederen i inntaket eller forgasseren. På firehjulinger med elektronisk drivstoffinnsprøytning har som regel elektronisk drivstoffpumpe montert i tanken kl maskinen din som suger bensin fra tanken og sender den videre via drivstoffledningene til sprederen som er montert i innsuget i forbindelse med sylinderhodet på; maskinen din. På ATV-er med drivstoffpumpe montert i tanken har ofte et drivstoffilter montert i bunnen av tanken som hindrer at smuss trekkes inn i pumpen eller setter seg fast i drivstoffslangene eller injektoren.

Noen modeller med elektronisk innsprøytning har derimot et in-line drivstoffilter av konvensjonell type som du kan skifte uten å demontere drivstoffpumpen, i disse tilfellene sitter det som regel filter i platen eller aluminium på; drivstoffledningen.

En type drivstoffpumper brukes også på; noen firhjulsmodeller med forgassere, vanligvis er dette en enklere type pumpe som genererer et trykk gjennom en membran som aktiveres av vakuum gjennom en slange koblet til firehjulingens inntak.

Filter
55 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 55 produkter
Viser 48 av 55 produkter