Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Gassvaier

Gassvaiern har kanskje den viktigste funksjonen på de fleste quads og UTV-maskiner, uten en fungerende gasskabel kommer du ikke så langt.

Gassvaiern styres på quads med tomme- eller rullegass og på UTV-modeller av gasspedalen, kabelen går deretter til forgasseren eller drivstoffinnsprøytningen på maskinen din og åpner og lukker en gass eller gass når du akselererer.

På firehjulinger er det fortsatt det vanligste at gassen betjenes gjennom en gassvaier, selv moderne firehjulinger og UTV-er med drivstoffinnsprøytning har vanligvis en vaier som styrer åpning og lukking av gassspjeldhuset.

Feste Gassvaier

Gassvaiern festes til styret på tommelgass eller rullegass, på quads med tommelgass er det som regel nok å løsne dekselet på tommelgass og tre ut kabelen, mens på Quad-modeller med rullegass må man vanligvis del gasshåndtaket for å frigjøre gassvaiern. Det er hovedsakelig to varianter av hvordan en gassvaier festes til forgasser/gasshus på en ATV eller UTV og som regel kan den deles inn i totakts- eller firetaktsmaskiner.

Firetakts (forgasser eller drivstoffinnsprøytning)

Gassvaiern på de fleste firehjulinger med firetaktsmotor er festet på siden av forgasseren eller gasshuset og du får tilgang til den ved å løsne et deksel der gassvaieren er festet til et lite hjul eller spak som åpner eller lukker en Gasspedal. Du slipper enkelt kabelen ved først å løsne justeringsskruene øverst på gasshåndtaket og i bunnen av gasshåndtaket, hvorpå kabelen er lang nok til å trekkes ut.

To-takts

På firehjulinger eller Quads med totaktsmotor går vaiern vanligvis inn i forgasseren fra toppen og du kan bytte den ved å skru av "hetten" på toppen av forgasseren der ledningen kommer ut, under dekselet er det en fjær og en gass som beveger seg opp og ned når du akselererer. Gasskabelen festes til gassen med en veldig liten nippel, komprimer fjæren med hendene og kabelen vil løsne spenningen og du kan tre kabelen ut gjennom et spor i gassen.

Filter
147 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 147 produkter
Viser 48 av 147 produkter