Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Skiftepedal

En girpedal, eller girspak, finnes vanligvis på firehjulinger og firehjulinger med manuelle eller halvmanuelle girkasser.

Girpedalen sitter nede ved foten og er montert direkte på utgående giraksel i girkassen, som vanligvis er en aksel med splines der girpedalen trykkes ned og festes med en bolt.

Girskiftere finnes i flere ulike design og er vanligvis tilpasset din maskin slik at du enkelt kan skifte med foten fra førersetet.

For å fjerne en girstang som sitter fast på akselen, skyver du en flat skrutrekker inn i det åpne sporet i girspaken og lirker girpedalen av akselen, pass på at du ikke skader pedalen eller girakselen.

Filter
13 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 13 produkter
Viser 13 av 13 produkter