Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Variatordeksel

Variatordeksler og deler til variatordekselet på ATV eller UTV med beltedrevet girkasse (CVT). Variatordekselet er den delen som sitter helt ytterst over variatoren og har som oppgave å beskytte variatorens deler mot smuss, støv og vann.

Variatoren er vanligvis på høyre side av firehjulinger og variatordekselet er ofte laget av plast. Mellom det ytre variatordekselet og det indre er det en pakning som tetter ut smuss og vann, for at drivremmen skal få innstrømning av kjøleluft som hindrer at beltet overopphetes, har variatoren ofte luftinntak og avtrekk som går opp under front- og bakdekselet på maskinen, betyr dette at variatoren ikke suger inn vann selv om maskinen kjøres på ganske dypt vann, ulike firhjulingsmodeller har disse luftinntakene og avtrekkene plassert ulikt høyt oppe.

Det er ofte en tappeplugg i variatordekselet som gjør at du enkelt kan tømme vann som har kommet inn etter et litt for dypt dykk.

Filter
12 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 12 produkter
Viser 12 av 12 produkter