Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Luftskrue

En drivstoff/luftskrue sitter på firehjulinger med forgasser og med denne skruen justerer du drivstoff/luftblandingen til motoren.

På totaktsmotorer er skruen ofte plassert nedenfra der hvor forgasseren kobles til inntaksgummien og skruen justerer lufttilførselen, på en firetakts sitter skruen ofte på siden av forgasseren og justerer drivstofftilførselen.

Luft/drivstoffskruen justerer drivstoffblandingen for lavhastighets/pilotdysen og påvirker drivstofftilførselen fra null til omtrent en kvart gass. Luft/drivstoffskruen har dermed ingen direkte effekt på motorens drift over kvart gass.

Luftskruen er en finjusteringsfunksjon for å få bedre gassrespons eller renere gang i motoren og må kanskje justeres når været skifter eller hvis du kjører i store høyder over havet skal det ganske store høyder til før det blir en faktor.

Luft/drivstoffskruen justeres ved å skru den inn eller ut med en liten flatskrutrekker, for å justere skruen skruer du den med klokken til den bunner litt, deretter justerer du skruen ut 1-2 omdreininger. 1,5 omdreininger er vanligvis standard, deretter finjusterer du derfra.

Hvis du trenger å justere skruen mer enn 2 omdreininger ut eller mindre enn én omdreining inn, kan det bety at lavhastighetsdysen din er for liten eller for stor.