Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

2-Takts Olje

To-taktsolje for alle typer kjøretøy med totaktsmotorer. Våre totaktsoljer av høy kvalitet kan brukes enten direkte blandet inn i bensinen eller på kjøretøy med separat oljetank for totaktsoljen.

To-taktsolje brukes på firehjulinger, snøscootere, mopeder eller MC-er med totaktsmotor og har som oppgave å smøre stempel, sylinder og veivaksel når oljen passerer gjennom dem blandet med bensinen før den brennes. Å velge en totaktsolje av høy kvalitet og sørge for at riktig mengde olje blandes med bensinen er avgjørende for at totaktsmotoren din skal yte optimalt og ikke risikere dyre havarier.

Totaktsmotorer finnes på mange forskjellige kjøretøy og redskaper og de fleste totaktsoljer kan brukes uavhengig av kjøretøytype, men det finnes spesialtilpassede totaktsoljer som kan ha tilsetningsstoffer som gjør dem mer egnet for bruk i svært kulde vær, av spesielle helse- og miljømessige årsaker eller tilpasset spesifikt utstyr.

Sjekk alltid med brukerhåndboken hvilken olje som er foreskrevet av produsenten av kjøretøyet eller redskapet ditt.

Filter
1 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 1 produkt