Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hurtigfeste Lastestativ

Spesielle fester og tilbehør for lastestativet til ATV-en din eller planbunnen til UTV-en din. Hurtigfester som kan brukes for enkel og fleksibel montering av diverse tilbehør foran eller bak på lastestativet til din firehjuling.

På mange av dagens firehjulinger er det ferdige festepunkter for hurtigfestene i lastestativet, disse festepunktene er for at du raskt og enkelt skal kunne montere en ATV-veske eller annet tilbehør uten å ha å skru den inn med u-bolter eller skade lastestativet ved å bore i den eller lignende.

Flere firhjulingsprodusenter har egne typer hurtigfester i lastestativene som de navngir litt forskjellig, det vanlige er at disse hurtigfestene vanligvis brukes i komposittplastreoler som har hull med spesielle former for å passe merkevarens hurtigfester. Mange UTV-modeller har tilsvarende festepunkter i siden av den bakre sengen.

Polaris Sportsman og Ranger-modeller har ofte lastestativer eller hull i siden av sengen for Polaris Lock and Ride-fester.

Can-Am har et system kalt Lin-Q som deles med deres snøscooter- og jetskimerker.

CF-Moto & Segway ATV deler samme type hurtigfeste i sine lastestativ som blant annet går under navnet CF Moto Connect eller Quick Connect.

 Arctic Cat kjørte mange av modellene sine med Speedrack-fester for all slags utstyr.

?