Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bryteblokk

Bryteblokk brukes til å forsterke kraften til vinsjen din ved å trekke ledningen eller linen dobbelt i en løkke enten tilbake til kjøretøyet eller til et annet ankerpunkt.

Bryteblokker kan også brukes til å endre trekkretningen dersom du skal vinsje ut men stå i en uegnet vinkel, med bryteblokken kan du da endre trekkretningen og få flere muligheter for sikrere vinsjing.

Når du bruker bryteblokker og dobbel line, det vil si når kabelen trekkes i en løkke tilbake til kjøretøyet med vinsjen påmontert, dobles kraften fra vinsjen din, men på grunn av dette reduseres hastigheten med det halve.

Bryteblokker brukes ofte i terrengkjøring for å vinsje ut av vanskelige forhold eller ved løfting av tungt utstyr for å øke vinsjens trekkkapasitet eller redusere vinsjhastigheten for mer presis manøvrering.

Bryteblokker kommer i forskjellige størrelser og klassifiseringer for å dekke mange forskjellige typer behov.

En bryteblokk består av et hjul og to halvdeler som kan deles eller vris fra hverandre for å vikle wiren rundt hjulet, i halvdelene er det et hull hvor en slepestropp eller ankerline er koblet enten direkte eller via en sjakkel til en festepunkt. Det finnes også bryteblokker som har innebygget krok for å lette tilkobling av ankerlinen.

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter