Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Tennplugghette

En tennhette er montert mellom tennkabel og tennplugg og har som oppgave å garantere en sikker forbindelse mellom tennkabel og tennplugg. Tennplugger kommer i en rekke utforminger som passer til forskjellige typer firhjulinger, kjøretøy og redskaper, noen tennplugger er veldig enkle i design og funksjon og passer til et stort utvalg av forskjellige typer redskaper og maskiner mens andre tennplugger er veldig spesifikt designet. for å passe til et spesifikt sett med tenningsspole og motorkonfigurasjon.


Tennhette tilkobling

Mange tennhetter monteres på tenningskabelen ved å enkelt skru den på kabelen, i enden av tennhetten er det en liten skrue, lik en treskrue, som du trykker mot tennkabelen og skru inn. Denne typen tilkobling er svært vanlig og fungerer godt på mange kjøretøy og redskaper. Noen tennhetter har derimot en mer avansert design hvor tennkabelen er støpt inn i tennhetten og kobles til tennspolen med en spesiell type kobling.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter