Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Skiftearm

Girarm og stag for giret på ATV-er og UTV-er. En girarm finnes vanligvis på maskiner med en automatisk remdrift (CVT) og er den delen som forbinder stangen som går fra girspaken til en utgående aksel på girkassen.

Girarmer har normalt splines på enden som kobles til girkasseakselen og en boltsocket på den andre også der koblingen fra girstangen monteres. De fleste girarmer som opprinnelig er montert på quads og UTV-modeller er laget av aluminium og er derfor følsomme dersom skruen som sikrer splineforbindelsen på girkasseakselen blir løs, da kan spline fort slites ut og man mister da gireffekten.

For at girene skal bevege seg jevnt på maskinen din og girspaken skal være i riktig posisjon i forhold til posisjonen til akselen og dermed girkassen, må armen være i riktig posisjon og ikke ha slitte eller ødelagte splines< /p>

Filter
11 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 11 produkter