Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Clutchfjærer

Clutchfjærer for ATV- og Quad-modeller med manuelle eller halvmanuelle girkasser. Clutchfjærer sitter i midten av maskinens clutch og er det som presser clutchplatene sammen slik at motorens rotasjon overføres til girkassen og videre til hjulene.

Fjærene presser lamellene og mellomskivene sammen med høyt trykk og når du trekker inn clutchhåndtaket er det disse fjærene som skyves fra hverandre, hvorpå maskinen kobles ut, noe som gjør det lettere for skiftet å gjennomføres uten fare for skade på motoren.

Som regel skiftes clutchfjærene i forbindelse med bytte av lameller og mellomskiver i clutchen, men det er tilfeller hvor man ønsker å oppgradere clutchfjærene til hardere, spesielt på Quad-maskiner som brukes i racing hvor man ønsker minimal friksjon. i clutchen.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter