Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivreim Gressklippere

Drivremmer for slaghakker, gresstrimmere og gressklippere for ATVer og Quads. Stort utvalg av drivremmer for forskjellige merker og modeller av ATV-gressklippere og motorhakker.

De fleste klippemodeller som brukes med ATV eller UTV har et belte mellom motoren og knivene eller valsen som skjærer gresset, drivremmene sitter ofte mellom en slingclutch montert på redskapets motor og en remskive som klipperens valse på. eller knivskive er montert.

Remmen på en ATV-støthakke er ofte et V-formet drivreim av slitesterk gummiblanding med en forsterket kjerne av stoff eller annet materiale som fungerer som forsterkning for gummien.

Den absolutt vanligste årsaken til rembrudd på slaghakker og gressklippere er at beltet har vært utsatt for høy varme på grunn av overbelastning, ofte skyldes dette at beltet glir dersom maskinen er overbelastet ved klipping av for høyt eller tungt gress . Hvis du kjører med hakken på en svært gjengrodd overflate og du hører at motoren går hardt, må hastigheten reduseres eller klippehøyden økes.

Hvis klipperen er overbelastet vil remmen raskt begynne å skli på remskivene hvorpå det utvikles høy varme veldig raskt og dette river raskt i stykker drivremmene. Ved å kjøre med riktig hastighet, med riktig klippehøyde avhengig av underlaget som skal klippes og hele tiden lytte til motorhastigheten til klipperen, kan du enkelt unngå reimbrudd.

Hvis du føler at hakken din ikke helt tåler klippingen du har foran deg, kan det være lurt å bytte fra hammerslag til y-hoes, da disse gir mindre friksjon mot bakken, som betyr at hakken er under mindre påkjenning og dermed sliter mindre på drivremmene .

De fleste baufilialsager har doble drivremmer, mens de fleste gressklippere har ett belte som går til hver knivskive.

Det er alltid en veldig god idé å ha et par sett med ekstra stropper hjemme for hakken din, da det kan være vanskelig å få riktig størrelse i en vanlig butikk og stroppene har en tendens til å ryke på verst mulig tidspunkt , ha alltid et sett med stropper hjemme i reserve slik at du slipper å stå med arbeidet.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter