Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Tomgangsventil

Tomgangsventilen er en liten elektrisk styrt ventil plassert på gasshåndtaket til firehjulinger med elektronisk drivstoffinnsprøytning (EFI).

Ventilens funksjon er å sikre en jevn luftstrøm til motoren når firhjulingen går på tomgang. Det er flere symptomer på at tomgangsventilen må skiftes eller inspiseres, normalt merkes problemene ved at quad-en plutselig begynner å gå veldig dårlig på tomgang med en tendens til å stoppe.

Feilen kan også føre til at maskinen være vanskelig å starte eller stoppe kort tid det startet.

De vanligste årsakene til at tomgangsventilen går i stykker eller ikke fungerer som den skal, er at ventilen har blitt tett med skitt som fulgte med drivstoffet eller luften eller at en av kretsene i ventilen har gått i stykker.

Tomgangsventilen er enkel å skifte da det bare er å løsne den fra gassspjeldhuset med et par skruer og løsne kontaktstykket den er koblet til.