Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lyspærer

Bredt utvalg av lyspærer for ATV, Quad, UTV og MC. Her finner du det meste av de vanligste lyspærene som finnes på firehjulinger eller motorsykler.

På mange ATV og MC modeller har helt spesielle lyspærer som skiller seg fra de vanlige lysene som du finner i en vanlig biltilbehørsbutikk, ofte er det spesielle stikkontakter eller andre strømtall som skiller lyset lampene åt. For ikke å risikere å skade det elektriske anlegget eller frontlysene på kjøretøyet ditt og for å sikre at lysmønsteret er riktig, må du sjekke at den nye pæren du kjøper tilsvarer den originale pæren din.

Glødelamper kommer i mange forskjellige design og typer, ofte med forskjellige funksjoner eller kraft for å passe det tiltenkte bruksområdet. kjøretøyet ditt.

Her er noen ting det er greit å vite hvis du skal kjøpe ny lyspære og er usikker på hvilken du bør ha:

Sokkel:

Sokningen er den delen av lyspæren som lampen monteres med i lampeholderen, fatningen består vanligvis av platen og har enten kontaktstifter eller andre koblingspoler på; seg selv som kommer i kontakt med kablene fra kjøretøyets elektriske system. Ofte er det en betegnelse på; stikkontakten, som er en kombinasjon av bokstaver og tall, ser du nøye på stikkontakten vanligvis disse gå å utløse og de hjelper deg å velge hvilken type lampe du skal bruke. En stikkontaktbetegnelse kan være ”H4”, BA20D”, ”BAY15D” og lignende.

Begynn med å inspisere den originale pæresokkelen for denne betegnelsen. Bare det å sammenligne utseendet på stikkontakten kan lett føre til at du får med deg feil lyspære hjem fordi; det er noen ganger svært liten forskjell mellom utseendet til forskjellige stikkontakter.

Volt/strøm:

Når du har funnet ut om; hvilken stikkontakt lampen din har, må du sørge for å velge riktig spenning og effekt. De fleste elektriske systemer påå dagens quads, UTV og MC har 12v, 6volt systemer for äEldre typer mopeder og lignende.

Effekten påå en lyspære måles i watt og indikerer hvor kraftig lampen lyser, selv om det kan være fristende å installere en lampe med høy watt i kjøretøyet for å bringe bedre lys, kan dette gi store skader på kjøretøyets elektriske system då kabler og lignende er ikke dimensjonert for høyere effekt men kan likevel forårsake skade på frontlykter og lykter kan til og med smelte der; høyere effekt utvikler mer varme.

På firehjulinger, UTV-er og MC-er, er det vanlig å bruke lyspærer med 20-35 watt, selv om det oppstår høyere effekt. Ofte kan du se at en lampes effekt omtales som to watt tall, for eksempel 35W/35W eller 21W/5W dette betyr at lyspæren har to tråder og klesvask funksjoner, ofte brukes samme lyspære til flere funksjoner for å spare plass i lampehuset. En 35W/35W lampe kan for eksempel brukes til hel- og halvlys fordi lysbildet reflekteres litt forskjellig på; de forskjellige ledningene, mens en 21W/5W-pære kan brukes som posisjonslys og bremselys, er 5W et posisjonslys som alltid lyser og 21W er et bremselys som lyser sterkere når du bremser.

Når du skal kjøpe en ny lyspære i stedet for den eksisterende ødelagte, er det alltid en god idéé å demontere den eksisterende lampen og finne ut av det hvilken sokkel og effekt som er original og sammenlign med den nye lampen du finner i vårt sortiment.

Filter
49 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 49 produkter
Viser 48 av 49 produkter